26 Ekim Hasta Hakları Günü sebebiyle Sunum Gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 01/11/2018

Hasta Hakları İl Koordinatörlüğünce 26 Ekim Hasta Hakları Günü’nde hasta hakları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Toplantı salonunda yapılan etkinlikte Sağlık, Acil Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yardımcısı Tahsin AKYÜZ’ ün açılış konuşmasının ardından, Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Dr.Oğuz KARA’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla ve Psikolog Ekrem AKGÜL'ün “Stres, Hasta–Çalışan İletişimi” konularındaki sunumuyla verimli bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğe Hasta Hakları İl Koordinatörü, Hasta Hakları Kurul Üyeleri, Hastane Yöneticileri, Hasta/Çalışan Hakları Birim Sorumluları, hasta ve hasta yakınları katılmıştır.