Dr. Hakan USTA (Trabzon İl Sağlık Müdürü)
27 Temmuz 2019

Değerli halkımız,

Ülkemizde ve ilimizde 2010 yılında hizmet sunumuna başlamış olan Evde Sağlık Hizmetleri , 2018 yılı itibari ile İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığına bağlı 11 hastane ve 1 Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde kurulmuş olan 21 ekip ile Trabzonlu vatandaşlarımıza hizmet vermektedir.

Yaşlı veya yatağa bağımlı, ihtiyacı olan bireylerin muayene, tetkik, tahlil, tedavi, ağız ve diş sağlığı, tıbbi bakım ve rehabilitasyonlarının evinde ve aile ortamında sağlanması, bu kişilere ve aile bireylerine sosyal ve psikolojik destek hizmetlerinin bir bütün olarak birlikte verilmesini sağlayan hizmetin bütünü olarak tanımladığımız Evde Sağlık Hizmetlerini,
bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine saygılı bir hizmet anlayışıyla ifa etmeye devam etmekteyiz.

Kaliteli sağlık hizmeti almanın insanın en doğal hakkı olduğu bilinciyle
mevcut tüm imkânlarımızı hasta memnuniyetini sağlamak için kullanmaktayız.Hiç kuşkusuz ‘‘memnuniyet’’ kavramına sınır konulamayacağını biliyoruz. Bu bilinçle, sürekli daha iyiye, daha güzele ulaşmak için çağdaş teknolojiyi izlemekle birlikte, kendimizi de sürekli geliştirmenin gerekliliğine inanıyoruz.Sürekli eğitim ve iyileştirmenin gereğini yerine getiren personelimizle; yasal mevzuat ve kalite yönetim prensiplerinin belirlediği çerçevede doğru zamanda, doğru sürede, doğru hastaya, doğru tedavinin uygulanmasını sağlamak için çabalamaktayız.

‘Evinizde yalnız değilsiniz’ sloganıyla yoluna devam etmekte olan Trabzon Evde Sağlık Hizmetleri olarak,
sunduğumuz sağlık hizmetlerine karşılık siz değerli vatandaşlarımızın yüzündeki tebessüm bizlerin en büyük kazancıdır.

Sağlık dolu günler dileğimizle.