Sağlık Çalışanları ile Hasta/Hasta Yakını Arasında İletişim Geliştirme Bilgilendirme Toplantısı
12 Temmuz 2019

İlimiz SBÜ Kanuni Eğitim Araştırma HastanesiHasta Hakları Birimi tarafından,10 Temmuz 2019 da Numune ve 11 Temmuz 2019 da iseKaşüstü kampüsündesağlık çalışanları ile hasta/hasta yakını arasındaki iletişimi geliştirme amaçlı bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.

Sağlık, Acil Sağlık, İlaç Ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Sayın Op.Dr. Yavuz ÇAKIROĞLU ve Hastane Başhekimi Süleyman TÜREDİ’nin iletişim veHasta Hakları kavramının önemini vurguladıkları toplantıya Başkan Yardımcısı Tahsin AKYÜZ, yöneticiler ve sağlık çalışanları katılmıştır.

Geniş katılımın olduğu toplantı,Başhekim yardımcısı Recai GENÇ,Hasta Hakları İl Koordinatörü Nurcihan ÇALTULU, Psikolog Ekrem AKGÜL, Hasta Hakları Birim Sorumlusu Tuğba ÇOLAK’ınsunumlarının ardından teşekkür belgelerinin takdimiyle son bulmuştur.