ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Komisyonu) Toplantısı Düzenlendi.
18 Eylül 2019

38. ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) toplantısı 17 Eylül 2019 tarihinde, Sağlık, Acil Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Yavuz ÇAKIROĞLU başkanlığında Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune ek hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili olarak kurum ve kuruluşlar arasındaki işbirliğini sağlamak amacıyla yapılan ASKOM toplantısına; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Kemal SÜLEYMAN, Sağlık, Acil Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Efnan BAYRAK ERBÖLÜKBAŞ, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi temsilcileri, ilimizdeki kamu hastanelerinin Başhekim ve Başhekim Yardımcıları ile acil servis sorumlu hekimleri de katılmışlardır. ASKOM sunumu, 112 İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Yusuf Eray USLU tarafından gerçekleştirilmiştir.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü

• WhatsApp Image 2019-09-17 at 10.23.46.jpeg