Vakfıkebir’de “Bırakacağınız En Güzel Miras Organ Bağışıdır” Adlı Panel Düzenlendi
07 Kasım 2019

Organ Bağış Haftası dolayısı ile  Vakfıkebir Devlet Hastanesi Yönetimi tarafından Vakfıkebir Fen Lisesi   çok amaçlı salonunda düzenlenen   “Bırakacağınız En Güzel Miras Organ Bağışıdır”adlı panele Vakfıkebir Kaymakamı Mesut YAKUTA, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammed BALTA,Vakfıkebir Kurum amirleri, Fen Lisesi öğretmen  ve öğrencilerin katıldığı  Panelde, panelist olarak İl Sağlık, Acil Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Op.Dr.Yavuz ÇAKIROĞLU,Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Aydın KANT, Vakfıkebir İlçe Müftüsü Hüseyin KÖKSAL  tarafından organ ve doku bağışının önemi, İslam dininde organ bağışının yeri ve önemi hakkında sunumlar yapıldı.

Yapılan sunumların ardından soru-cevap kısmıyla son buldu. İl Sağlık Müdürlüğü olarak, oldukça verimli geçen Panelimize, sunmuş oldukları katkılardan dolayı tüm panelistlerimize ve katılımcılara teşekkür ediyoruz.

• WhatsApp Image 2019-11-07 at 11.18.14.jpeg
  • WhatsApp Image 2019-11-07 at 11.19.24.jpeg