Huzurevi’nde Ağız ve Diş Sağlığı Taraması Yapıldı
03 Aralık 2019

İlimizde Müdürlüğümüz bünyesinde yürütülmekte olan Evde Sağlık Hizmetleri'nin yaygınlaştırılması ve bilinirliğinin artırılması amacıyla, 02.12.2019 tarihinde Trabzon Köşk Huzurevi'ne ziyaret düzenlenerek, Evde Sağlık Hizmetleri (Ağız ve Diş Sağlığı) personelleri tarafından ağız ve diş sağlığı taraması yapılmıştı

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Kemal SÜLEYMAN, Hastane Hizmetleri Birim Uzmanı Dr.Elçin ERGAN TURAN, Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Dr.Sevinç DİL BAKİ, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekim Yrd. Dt.Arzu VAROL BAŞARAN, Dt. Erdem HALİLOĞLU ve Hemşire Sebahat KALYONCU’nun katıldığı programda huzurevi sakinleriyle hasbihal edilmiş, ağız ve diş sağlığı muayeneleri yapılarak gerekli eğitimler verilmiştir.

Trabzon Köşk Huzurevi Müdürü Kamil YILDIRIM, ziyaret sonrasına duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sunmuştur.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü