Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetlere Güncel Bakış
02 Haziran 2023

02.06.2023 tarihinde KTÜ Prof.Dr.Osman TURAN Kültür ve Kongre Merkezinde “Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetlere Güncel Bakış” konulu panel düzenlenmiştir. Açılış konuşmalarını İl Sağlık Müdürümüz Dr Hakan USTA'nın yaptığı ve Moderatörlüğünü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Dr.Oğuz KARA’nın üstlendiği panele; Dr. Sümeyra ERDOĞAN , Uzm.Dr.Volkan ATASOY, Op.Dr.Orhan KOÇ, Abdülaziz BERBEROĞLU, Toktamış Han BAHADIR, Dr.Seyit HİSOĞLU, Op.Dr.Şaban UYSAL konuşmacı olarak katılmıştır. İlimizde bulunan kamu, üniversite ve özel hastaneler, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Avrasya Üniversitesi Rektörlüğü, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar Belediye Başkanlığı, tüm ilçe kaymakamlıkları, Giresun, Ordu, Rize, Gümüşhane ve Bayburt illerinden yetkililer panele katılım sağlamıştır. Katılımcılara plaket takdimi ardından program sona ermiştir.

• panel3.jpg
  • panel4.jpg