Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Evde Sağlık Hizmetleri Yürütme Komisyonu Toplantısı Yapıldı
24 Kasım 2023

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Evde Sağlık Hizmetleri Yürütme Komisyonu toplantısı İl Sağlık Müdür V. Dr.Erdem ŞEN başkanlığında Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, Destek Hizmetleri Başkanlığı, Aile Hekimliği birimi, Hasta hakları biriminden katılımcılar ile yapılmıştır.Toplantı  ESH İl Koordinatörü Dr.Sümeyra Erdoğan'ın ilimizde ESH işleyişi ve son durum hakkında bilgi paylaşımı yaptığı sunumu ile başlamış, devamında hizmet kalitesi ve standartının artırılmasına yönelik Müdürlük bünyasinde yapılacak çalışmalar konuşulmuş, hizmet sunumu sırasında çıkan  ve tespit edilmiş noksanlıkların çözüme kavuşturulması amacıyla kararlar alınmıştır.

• Evde Sağlık Hizmetleri Yürütme Komisyonu toplantısı (3).jpeg
  • Evde Sağlık Hizmetleri Yürütme Komisyonu toplantısı (2).jpeg